Aktualne novice

Meni
   Prva stran    Š.D. Piramida    Šola smučanja    Poletne aktivnosti    Galerija slik    Povezave    Sponzorji    Kontakt    Novice

Vreme
   Napoved v sliki    Napoved v besedi    Radarska slika

Zadnje novice
meni Vabilo k vpisu v celoletno šolo smučanja W&W

Vabilo k vpisu v celoletno šolo smučanja W&W

Dragi tečajniki Šole smučanja in deskanja na snegu W&W, spoštovani starši, prijatelji smučanja!

Novo šolsko leto je v polnem zagonu in z njim tudi raznovrstne športne dejavnosti. Z delom začenjamo tudi v naši celoletni šoli smučanja W&W, zato vas kot pretekle člane vabimo, da se nam ponovno pridružite. Skupaj z nami preživite še eno leto lepih in veselih trenutkov, ob tem pa izpopolnjujte svoje znanje alpskega smučanja.

Ker kot pretekli člani delovanje in potek šole že podrobno poznate, se lahko v celoletno šolo prijavite preko spletne prijavnice. Prijavnica vam je dostopna na naši spletni strani, in sicer: tukaj.

Za vse, ki naše dejavnosti celoletne šole smučanja še ne poznate, smo pod vabilom opisali vse podrobnosti o poteku in delovanju celoletne šole.

Če nas bo še več, bo še bolj veselo, zato vas vabimo, da k sodelovanju v celoletni šoli smučanja in deskanja na snegu W&W povabite tudi sošolce, prijatelje in znance.

Za vsa morebitna vprašanja in dodatna pojasnila smo vam seveda kadar koli na voljo na telefonskih številkah 041/609-793 (Mirko) ter 040/671-107 (Lan) in preko elektronske pošte info@sd-piramida.com, vse podrobnosti pa si lahko preberete tudi na naši spletni strani.

Veselimo se ponovnega snidenja z vami in vas lepo pozdravljamo!


S spoštovanjem.

za ekipo celoletne šole alpskega smučanja in deskanja na snegu
Mirko Wudler
Š. D. Piramida Maribor
Šola smučanja in deskanja na snegu W&W



OPIS POTEKA CELOLETNE ŠOLE ALPSKEGA SMUČANJA IN DESKANJA NA SNEGU W&W

V celoletni alpski šoli smučanja in deskanja na snegu W&W že 28. leto zapored najmlajše in mladino učimo osnov ter veščin alpskega smučanja in deskanja na snegu. V celotnem obdobju svojega delovanja se lahko pohvalimo z dobrimi rezultati in zadovoljnimi tečajniki. Strokovno delo in zavzetost sta naše vodilo, naš namen pa šport in vse njegove lepote približati širšim množicam mladih od vrtca naprej. Cilj celoletne šole je najmlajše naučiti varnega, pravilnega in samostojnega alpskega smučanja ter deskanja na snegu. Naš namen pa ni samo športno udejstvovanje, temveč tudi ustvarjanje osnov za zdravo življenje in pravilen razvoj ter vzgojo mladih ljudi.

Za vse interesente bomo tudi letos organizirali krajši program celoletne šole smučanja, tako imenovana "polovička", ki traja 50 učnih ur in poteka samo en dan ob vikendih, predvidoma v soboto, in v času šolskih počitnic.

Vadba na snegu se začne takoj, ko to snežne razmere dopuščajo (varnost otrok nam je vedno prva prioriteta, zato "teren" pred začetkom tečaja vedno preverimo). Vadba bo potekala na Mariborskem Pohorju, predvidoma ob sobotah od 9:00 do 13:00 (glede na snežne in vremenske pogoje se lahko termin in lokacija spremenita – vadba se lahko preseli na Areško Pohorje).

Na prvih vadbah na snegu opravimo test ter ocenimo otrokovo znanje in sposobnosti. Na podlagi testa nato razvrstimo otroke v posamezne maloštevilne enakovredne skupine. Če otrok med letom napreduje hitreje kot skupina in tako preseže znanje svoje skupine, preide v višjo skupino.

Vadbo na snegu – glede na možnosti – popestrimo tudi z izleti na tuja smučišča, nočno smuko, smučanjem po grbinah, sveže zapadlem snegu (»celcu«) ter občasnim smučanjem na postavljenih progah (termin in čas vadbe se temu primerno spremenita – dogovor s starši). Na koncu tečaja prejmejo vsi tečajniki diplomo in priročno darilce.



CENA CELOLETNE ŠOLE IN PLAČILNI POGOJI ZA SEZONO 2022/2023

Cena »polovičke« celoletne šole, v kateri so zajeti vsi stroški celotne vadbe, organizacije, stroški obveščanja in nezgodno zavarovanje za čas smučanja je 310 €* (280 €* za drugega otroka), plačate jo lahko v treh obrokih (*sezonska vozovnica ni vključena v ceno celoletne šole).

V celoletno šolo se lahko prijavite preko spletne prijavnice. Prijavnica vam je dostopna na naši spletni strani, in sicer na naslovu: http://www.sd-piramida.com/solasmucanja/prijavnica.php ali preko e-pošte info@sd-piramida.com. Seveda nas lahko kadar koli pokličete tudi na spodaj zapisane telefonske številke, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

Za vsa morebitna vprašanja in dodatna pojasnila smo vam seveda kadar koli na voljo na telefonskih številkah 041/609-793 (Mirko) ter 040/671-107 (Lan) in preko elektronske pošte info@sd-piramida.com, vse podrobnosti pa si lahko preberete tudi na naši spletni strani.

Avtor: Lan       Datum: 12.12.2022


Sponzorji
FinD-Info

IECG
Jordan
Festinans

Fischer
Vita Trebnje

Nordica

Spletni iskalniki

Koledar
Ne Po To Sr Če Pe So
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 - - - -
April
Prva stran | Š.D. Piramida | Šola smučanja | Poletne aktivnosti | Galerija slik | Povezave | Forum | Kontakt
© 2006-2024 Športno društvo Piramida Maribor, vse pravice pridržane | pogoji uporabe | Stran se je zgenerirala v: 0.002268 sekundi/ah.